VB administratie Erik en Andre
Bekijk onze bedrijfsfilm

Cliëntenportefeuille

Zakelijke cliëntenportefeuille

Wij bieden u een totaalpakket dat precies is afgestemd op uw behoefte zodat uw vraag perfect in balans is met ons aanbod. Onze kantoormedewerkers nemen u desgewenst alle administratieve rompslomp uit handen. Wat we doen is onder meer: invoeren van financiële gegevens, aangifte doen van diverse belastingen [omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting] en het opstellen van uw jaarrekening. Als voor uw vraagstukken andere specialisten nodig zijn, zoals juristen, arbeidsdeskundigen of accountants, dan kunnen wij een beroep doen op erkende en betrouwbare partners uit onze netwerken.

Detachering

Werken wij ook op locatie? Zeker. Bijvoorbeeld wanneer u een of meer administratieve medewerkers heeft en daarnaast gebruik wilt maken van onze jarenlange ervaring. In dat geval detacheren we iemand van ons bij u. Voor korte of langere tijd, ook bij vakantie, ziekte of pieken in de werkdruk. Maak via contact een afspraak voor meer informatie.

“Een totaalpakket op maat voor balans tussen vraag en aanbod”

Inzicht

Heeft u een vraag over uw boekhouding? Dankzij automatisering kunnen wij adequaat inzicht geven en direct reageren op veranderende wetgeving. Uitwisseling van uw boekhouding van u naar ons en omgekeerd gaat snel en correct. Belastingaangiften doen we bij voorkeur elektronisch – wel zo snel en veilig, maar nooit zonder uw voorafgaande toestemming.

Starters

Wilt u een onderneming starten? Wij helpen met het opstellen van een ondernemingsplan en het onderhandelen met instellingen over uw financieringsaanvraag. En we maken u met plezier wegwijs in de wirwar van wetten, rechten en plichten. Daar wilt u meer van weten? Maak vrijblijvend een afspraak via contact.

Particuliere cliëntenportefeuille

Ook als particulier bent u van harte welkom bij ons kantoor. Wij kunnen u deskundig informeren over en helpen bij zaken als aangifte inkomstenbelasting, aanvraag toeslagen en aangifte erfbelasting [die vroeger successierecht heette]. Bent u ook zakelijk klant bij ons, dan kunnen wij, door onze kennis en ervaring, een optimale samenhang bewerkstelligen tussen uw bedrijf en de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

“Ook voor particulieren professionele en vriendelijke dienstverlening”

Erfbelasting

De meeste mensen hebben er weinig of geen ervaring mee en mede daardoor kan er veel fout gaan. Onze fiscalisten helpen u graag en deskundig, hebben korte lijnen met uw notaris en doen, als dat nodig is, een beroep op de kennisbanken van de brancheverenigingen waarvan wij lid zijn.

Balans

Ook hier is de kwaliteit van onze dienstverlening aan u in balans met de prijs die u betaalt. Voor een concurrerend bedrag krijgt u een gedegen en goed verzorgde aangifte inkomstenbelasting, inclusief toelichting en een ingebonden exemplaar om nog eens in te zien en om te bewaren. Het is handig en leerzaam om een aantal jaren met elkaar te vergelijken. Alleen met uw schriftelijke machtiging verzenden wij elektronisch. Wilt u ons documenten toezenden? Gebruik daarvoor ons postadres: Van der Velden & Van der Burg, Postbus 88, 2290 AB Wateringen. Wilt u nader kennismaken? Maak vrijblijvend een afspraak via contact.